""Deficitul mare impune o serie de masuri, iar una din solutii ar fi si reducerea procentului de majorare a salariilor din sistemul bugetar, prevazut pentru 2005"", au precizat sursele citate. Sindicatele functionarilor publici obtinusera, la sfarsit
""Deficitul mare impune o serie de masuri, iar una din solutii ar fi si reducerea procentului de majorare a salariilor din sistemul bugetar, prevazut pentru 2005"", au precizat sursele citate. Sindicatele functionarilor publici obtinusera, la sfarsitul anului trecut, promisiunea unei cresteri a salariilor de 17,6%. Salariile bugetarilor ar fi trebuit sa creasca, de la 1 ianuarie, cu 45% din nivelul negociat, diferenta urmand sa fie acordata incepand cu luna octombrie. O decizie finala va fi luata pana marti, cand reprezentantii FMI vor parasi Romania. (Iohanna Onaca Purdea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.