Dinamo urma sa plece aseara in Antalya, pentru un turneu de pregatire completat de sapte partide amicale cu Jeff United (9 februarie), Levski Sofia (11 februarie), Cernomoret Odessa (14 februarie), MSK Zilina (16 februarie), Arsenal Kiev (18 februari
Dinamo urma sa plece aseara in Antalya, pentru un turneu de pregatire completat de sapte partide amicale cu Jeff United (9 februarie), Levski Sofia (11 februarie), Cernomoret Odessa (14 februarie), MSK Zilina (16 februarie), Arsenal Kiev (18 februarie), Legia Varsovia (20 februarie) si Bate Borisov (22 februarie). Noutatile lui Ioan Andone sunt T. Moldovan, Ad. Cristea si Zicu, in timp ce Danciulescu (Shandong Luneng), Cr. Munteanu, Vl. Munteanu (FC National), Alistar (Dinamo II), Cl. Dragan (Univ. Craiova), Naidin ("Poli" AEK) si Ciobotariu (pe lista de transferari) nu mai fac parte din lot. Aseara, inaintea plecarii, Cl. Niculescu astepta un raspuns de la gruparea sud-coreeana Ulsan Hyunday, care ofera 800.000 de dolari pentru transferul atacantului dinamovist si un salariu anual de 300.000 de dolari pentru jucator. "Va fi un cantonament lung si sper sa atingem varful de forma", spunea Andone in ultimele zile. "Falcosul" a comentat si eventualele transferuri de jucatori, spunand ca McKain ramane in vederile sale, fiind posibila o legitimare a australianului la vara. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.