Agentia italiana "Sports" noteaza ca FA a solicitat FIFA sa-i interzica lui Mutu sa se antreneze cu Juventus deoarece Chelsea se teme ca atacantul roman ar putea evolua intr-o eventuala finala a Ligii Campionilor intre cele doua echipe. "Potrivit reg
Agentia italiana "Sports" noteaza ca FA a solicitat FIFA sa-i interzica lui Mutu sa se antreneze cu Juventus deoarece Chelsea se teme ca atacantul roman ar putea evolua intr-o eventuala finala a Ligii Campionilor intre cele doua echipe. "Potrivit regulamentului, jucatorul are voie sa se antreneze in strainatate, iar Mutu a primit acceptul din partea FIFA pentru a se pregati cu Dinamo. De ce nu a protestat FA la FIFA cand Mutu se antrena cu Dinamo si o face acum cand este vorba de Juventus? Este foarte simplu: Chelsea se teme ca Mutu ar putea juca pentru Juventus intr-o ipotetica finala intre cele doua echipe in UEFA Champions League", noteaza sursa citata. Agentia italiana sustine ca daca Mutu se poate antrena cu Juventus, el va fi astfel pregatit pentru finala. "Mai intai, Juventus l-a inscris pe Mutu pe lista UEFA, apoi va cere FIFA sa-i permita jucatorului sa evolueze in meciuri amicale. Avand in vedere ca suspendarea lui expira pe 18 mai, Mutu ar putea juca in finala de pe 25 mai, la Istanbul", scrie "Sports.it". Mutu declarase acum doua zile ca ar dori sa joace finala Ligii Campionilor contra lui Chelsea pentru a-si lua revansa fata de fostul sau antrenor, Jose Mourinho. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.