Imediat dupa scandalul drogurilor, Adrian Mutu a incercat din rasputeri sa-si indrepte conduita afisand un aer gata sa reflecte trei calitati ideale: parinte grijuliu, sot fidel si fotbalist serios. Transferul la Juventus si revenirea in sanul famili

Imediat dupa scandalul drogurilor, Adrian Mutu a incercat din rasputeri sa-si indrepte conduita afisand un aer gata sa reflecte trei calitati ideale: parinte grijuliu, sot fidel si fotbalist serios. Transferul la Juventus si revenirea in sanul familiei, alaturi de Alexandra Dinu si copilul lor, Mario, definesc un nou inceput pentru Mutu. Trecutul sau insa loveste, din cand in cand, fara mila.
"Era cam trei dimineata, ploua marunt si, in drum spre camin, am vazut pe jos un telefon mobil Sony Ericsson P900. L-am deschis, sa vad daca mai functioneaza, dar abia cand am ajuns in camera am inceput sa inteleg cui apartine de fapt aparatul, mai ales ca imediat cum l-am aprins mi-a aparut o poza cu un fotbalist, insotita de un text micut, "Mutu, Il Grande!"", rememoreaza o studenta, naucita dupa ce a constientizat ca tine in mana chiar telefonul lui Adi Mutu. Atat numerele inre-gistrate in "mobil" cat mai ales mesajele erotice primite ulterior i-au intarit convingerea ca nu poate fi vorba decat despre un fotbalist vestit, bogat si iubaret. Cu alte cuvinte, gasise telefonul lui Adi Mutu.

Amalgam de nume celebre

In acea seara, fosta rezerva de lux a lui Chelsea luase cu asalt campingul distractiilor studentesti, impreuna cu niste prieteni care s-au straduit pe toata durata noptii sa-l faca sa uite de vedeta de televiziune Rocsana Marcu, aflata la acea vreme in atentia lui Mutu, dar care refuzase cu incapatanare avansurile lui. "N-a mirat pe nimeni prezenta lui Mutu in Regie, pentru ca mai fusese vazut de cateva ori prin discoteca. Dar iti pierzi capul cand tii in mana un "mobil" in a carui agenda sunt inregistrate numerele de telefon ale unor oameni precum Pele, Maradona, Ronaldo, Andreea Marin, Blu Cantrell, Adrian Nastase, Ion Iliescu sau Eros Ramazzotti", povesteste studenta, care s-a descotorosit apoi destul de repede de telefon.
Mutu confirma: "Este adevarat ca numerele de telefon pe care le prezentati le aveam, pentru ca i-am cunoscut pe acei oameni. Dar n-ati cautat prea bine, pentru ca mai erau numere ale unor persoane cu nume mult mai sonore".

Trafic cu numere

Vestea gasirii telefonului lui Adrian Mutu a circulat extrem de repede printre studenti, care s-au inghesuit sa-si procure diverse numere de mobil din agenda lui Mutu. Traficul cu numere de telefon a inflorit rapid, transformandu-se treptat intr-o mica afacere. Daca baietii au preferat numerele fotbalistilor, fetele s-au repezit sa faca rost de cele ale vedetelor locale. Numerele de telefon ale unor fotbalisti precum Melchiot, Makelele, Desailly, Pele, Maradona sau Taffarel constituie si astazi monede de schimb pentru procurarea altora. Distractia continua printre studenti.

Adi, o mai stii pe Yasmine?

Perioada petrecuta la Londra de atacantul roman a fost extrem de generoasa in aventuri amoroase. Daca multe din escapadele sale au fost deconspirate de ziaristi, unele au fost atat de bine ascunse, incat n-au fost relatate nici pana azi. Telefonul pierdut de Mutu in fata discotecii din Regie a scos la lumina o aventura necunoscuta pana acum. Cel mai interesant amanunt din puzderia de mesaje, poze, numere si alte bazaconii inregistrate pe acest telefon ghinionist este, fara indoiala, un minifilm cu o bruneta superba, dansand lasciv pe langa Mutu. Se numea Yasmine, trimitea mesaje "picante" in limba engleza si era musai tinuta secret, chiar daca locuieste la Londra. "Acest minifilm m-a lasat muta cand l-am descoperit. Avea fond sonor si-i prezenta pe Mutu si pe Yasmine intr-o ipostaza extrem de tandra, dansand intr-o discoteca. Filmuletul nu tinea mai mult de patru minute, dar era mai mult decat suficient sa-ti dai seama ca lui Adi Mutu ii placea de fata aia cu parul lung, care chicotea neincetat in engleza", isi aminteste studenta noastra. Adi, oare mai tii legatura cu Yasmine?
Mutu infirma: "Nu am cunoscut niciodata o fata cu numele de Yasmine. Probabil m-ati confundat cu altcineva, pentru ca eu n-am avut nici o legatura cu aceasta femeie".

Nedespartit de Mario

Daca pozele cu fosta si viitoarea sa sotie, Alexandra Dinu, lipseau cu desavarsire la acea vreme din agenda celularului lui Mutu, nu acelasi lucru se poate spune despre prezenta fiului sau Mario in memoria telefonului. Nu mai putin de zece fotografii cu Mario, in diferite ipostaze, se regaseau in agenda. in patru din instantanee aparea si Adrian.
Mutu explica: "Tin foarte mult la Mario. A fost suportul meu psihic in momentele de deruta. Nu ma pot desparti niciodata de el si, de aceea, atunci cand nu era linga mine, deschideam telefonul pentru a-l avea pe Mario linga mine".

Mesaj despre Cristi Chivu

Aflati in acea perioada intr-un moment delicat in plan profesional - atat Chivu cat si Mutu erau accidentati - cei doi fotbalisti romani recunosteau in cercuri restranse punctul critic al carierei lor. Oglindirea acestei situatii este redata exemplar de un mesaj primit de Mutu de la un prieten comun: "Chivu a recunoscut ca nu a avut un sezon bun anul trecut, dupa care a adaugat ca nici tu nu mai joci cum o faceai odata", spunea mesajul venit, la acea vreme, pe telefonul pierdut de Adrian Mutu.

Vandut cu 350 $ unui taximetrist

Dupa cateva zile de euforie, Mihaela S., studenta care a gasit telefonul lui Mutu, a hotarat sa scape de celularul care devenise mai mult decit o povara. Desi aparatul valora 1.050 $, studenta l-a vandut cu 350 de "verzisori" unui taximetrist. inainte de a renunta la mobil, aceasta si-a oprit cartela.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.