Prof. dr. Bogdan Marinescu si echipa de cadre medicale de la Spitalul ''Panait Sarbu'' din Bucuresti, care au ajutat-o pe Adriana Iliescu, de 67 de ani, sa dea nastere unei fetite, nu au comis un act ilegal, ne-a declarat prof. dr. Vasile Astarastoae
Prof. dr. Bogdan Marinescu si echipa de cadre medicale de la Spitalul ''Panait Sarbu'' din Bucuresti, care au ajutat-o pe Adriana Iliescu, de 67 de ani, sa dea nastere unei fetite, nu au comis un act ilegal, ne-a declarat prof. dr. Vasile Astarastoae, secretar general al Colegiului Medicilor din Romania (CMR).
''Atat timp cat nu avem o lege privind reproducerea umana asistata, nici nu se poate pune problema ca aceasta echipa a comis un act ilegal. CMR recomanda tuturor medicilor ca o asemenea situatie sa nu se mai repete din moment ce nu avem lege in domeniu'', ne-au declarat surse autorizate din cadrul CMR. Adriana Iliescu si fetita sa, Eliza Maria, se simt bine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.