In perioada 1 februarie - 31 martie, Daewoo Automobile Romania SA ofera spre vanzare autoturisme Cielo la preturi reduse cu pana la 600 de euro. Aceasta este prima oferta promotionala din 2005 a producatorului de la Craiova si se adreseaza tuturor cu
In perioada 1 februarie - 31 martie, Daewoo Automobile Romania SA ofera spre vanzare autoturisme Cielo la preturi reduse cu pana la 600 de euro. Aceasta este prima oferta promotionala din 2005 a producatorului de la Craiova si se adreseaza tuturor cumparatorilor, fara deosebire.
Modelul Cielo este disponibil in doua variante de echipare: Standard (varianta mai ieftina) si Executive (varianta cu echipare completa), iar cumparatorii pot opta, la oricare din aceste variante, pentru alimentare pe benzina sau alimentare duala - benzina si GPL. Instalatia de aer conditionat este optionala pe varianta Standard, in timp ce la varianta Executive ea face parte din echiparea normala.
Reducerea de preturi este de 600 de euro la varianta Executive fara GPL, 500 la variantele Standard (cu sau fara aer conditionat) si de 400 de euro la variantele cu GPL (atat Standard, cat si Executive).
Incepand cu luna martie a anului trecut, Cielo este echipat cu motor Euro 3, care asigura un consum redus de combustibil si o buna protectie a mediului inconjurator.
Anul acesta, toate variantele de Cielo vin echipate cu un sistem antifurt integrat in contactul de pornire.
Sistemul, denumit "immobilizer", nu permite pornirea motorului decat daca este utilizata una din cheile originale ale autoturismului, care contine un chip electronic de identificare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.