Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, s-a prezentat la Parchetul National Anticoruptie pentru a i se prezenta faptele pentru care se fac investigatii, fiind totodata informat asupra verificarilor pe care acestia intentioneaza sa
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, s-a prezentat la Parchetul National Anticoruptie pentru a i se prezenta faptele pentru care se fac investigatii, fiind totodata informat asupra verificarilor pe care acestia intentioneaza sa le demareze in legatura cu "toate cauzele avute in lucru in care s-a facut vorbire despre Marian Oprisan".
Potrivit PNA, verificarile au demarat in urma publicarii, intr-un cotidian central, a unui articol privind implicarea liderului PSD Vrancea intr-un scandal intitulat de autorii materialului "Bani pentru Unirea Focsani". In material se sustinea ca Oprisan a fost "iertat" de PNA, desi ar fi incalcat legislatia in unele demersuri legate de finantarea si sponsorizarea echipei de fotbal Unirea Focsani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.