Calin Popescu Tariceanu si-a ales echipa cu care va candida la sefia PNL, la Congresul din
4-6 februarie. Conform proiectului de statut propus de Tariceanu si adoptat in Delegatia Permanenta, noua conducere a PNL va fi formata din doua struc
Calin Popescu Tariceanu si-a ales echipa cu care va candida la sefia PNL, la Congresul din
4-6 februarie. Conform proiectului de statut propus de Tariceanu si adoptat in Delegatia Permanenta, noua conducere a PNL va fi formata din doua structuri a cate 13 membri fiecare.
Una dintre acestea se va numi Comitetul Executiv, ai carui membri vor fi alesi uninominal de Congres.
Cealalta va fi Biroul Permanent Central, actualul Birou Executiv, a carui componenta va fi aleasa pe aceeasi lista cu candidatul la presedintia partidului.
Tariceanu utilizeaza formula practicata de Theodor Stolojan, in 2002, cand a candidat la presedintia PNL, impunandu-si o echipa de conducere care sa fie aleasa o data cu el, in fruntea partidului.
Potrivit unor surse, citate de Mediafax, Tariceanu va promova cinci sau sapte vicepresedinti.
In calcul sunt luati Mona Musca, Teodor Melescanu, Gheorghe Flutur, Dan Radu Rusanu si Eugen Nicolaescu, Bogdan Olteanu si Cristian Boureanu.
Alaturi de ei, din echipa lui Tariceanu vor mai face parte senatorul Puiu Hasotti, deputatul Titus Gheorghiof, ministrul Sanatatii, Mircea Cinteza, seful Tineretului Liberal, Dan Motreanu si Adrian Iorgulescu, membru in actuala echipa de conducere a partidului.
Pentru Comitetul Executiv ar putea candida cinci persoane de la organizatiile PNL din Ardeal, cate trei de la organizatiile din Moldova si Muntenia, precum si doi reprezentanti ai celor sase organizatii din Capitala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.