Presedintele regional al agentiei de publicitate Leo Burnett, Richard Pinder, a vizitat Romania in perioada 25-26 ianuarie, cand s-a intalnit cu reprezentantii managementului Leo Burnett de la Bucuresti. El a facut referire la originalitatea produsul
Presedintele regional al agentiei de publicitate Leo Burnett, Richard Pinder, a vizitat Romania in perioada 25-26 ianuarie, cand s-a intalnit cu reprezentantii managementului Leo Burnett de la Bucuresti. El a facut referire la originalitatea produsului creativ de la noi, evidentiind ca agentia din Romania a avut cea mai buna strategie si creatie romaneasca, potrivit unui studiu AdMarket 2004. Economist de profesie, cu o experienta de aproape 20 de ani in publicitate, Richard Pinder ocupa din februarie 2004 functia de presedinte in regiunea care include si Orientul Mijlociu si Africa. In prezent, el coordoneaza activitatea a 52 de birouri din 48 de tari din reteaua Leo Burnett.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.