Secretara Ambasadei Spaniei a fost talharita, la sfarsitul saptamanii trecute, de patru elevi. Roxana Cristina Galbeneanu, de 23 de ani, a fost atacata de patru pusti, in zona cartierului Tei. Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale al Sect
Secretara Ambasadei Spaniei a fost talharita, la sfarsitul saptamanii trecute, de patru elevi. Roxana Cristina Galbeneanu, de 23 de ani, a fost atacata de patru pusti, in zona cartierului Tei. Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale al Sectiei 7 au reusit sa-i prinda destul de repede pe autori, avand in vedere ca erau destul de cunoscuti in sectorul 2 in ceea pe priveste modul de operare. Initial, ei isi alegeau victima, o inconjurau si dupa ce o amenintau, ii smulgeau poseta si se faceau nevazuti. Roxana Galbeneanu a cazut in mainile celor patru pe 23 ianuarie a.c., aproape de miezul noptii. Tanara se intorcea singura din oras si in timp ce se afla pe strada Dna Ghica a fost atacata de Bogdan D.N., 16 ani, Bogdan R.I., 13 ani, Bogdan A.A., 14 ani, si Claudiu E.M., 14 ani. Anchetatorii spun ca Bogdan A.A. este cel care i-a furat geanta secretarei in care existau documentele personale si telefonul mobil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.