In loc sa-l predea autoritatilor pe urmaritul general Gregorian Bivolaru, pentru a fi tras la raspundere, Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut (MISA) reactioneaza in stilu-i caracteristic fata de initiativa ziarelor ZIUA si Gardianul de a ofer
In loc sa-l predea autoritatilor pe urmaritul general Gregorian Bivolaru, pentru a fi tras la raspundere, Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut (MISA) reactioneaza in stilu-i caracteristic fata de initiativa ziarelor ZIUA si Gardianul de a oferi o recompensa de 50 de milioane de lei celui care va ajuta la prinderea fugarului. MISA califica drept "o instigare murdara" campania de presa a celor doua publicatii pe care le acuza ca "sunt controlate de francmasonerie prin recent decoratul Sorin Rosca Stanescu". Noile acuzatii de evaziune fiscala aduse lui Bivolaru de catre Parchetul General sunt calificate de MISA drept "inventii" in conditiile in care "Bivolaru nu a fost si nu este asociat la vreo societate comerciala". Presa, autoritatile si clasa politica in frunte cu Adrian Nastase sunt si ele infierate in comunicatul MISA, care il victimizeaza pe Gregorian Bivolaru ca fiind persecutat pentru ca nu ar fi "renuntat sa denunte pericolul pe care francmasoneria il reprezinta la nivel planetar". (R.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.