Sunt mama a noua copii si am apelat la aceasta scrisoare, in speranta ca oamenii cu suflet bun ne vor intinde o mana de ajutor. Viata mea a fost foarte grea si a devenit si mai grea cand necazul ne-a lovit. Unul din copii mi-a murit de leucemie. Desi
Sunt mama a noua copii si am apelat la aceasta scrisoare, in speranta ca oamenii cu suflet bun ne vor intinde o mana de ajutor. Viata mea a fost foarte grea si a devenit si mai grea cand necazul ne-a lovit. Unul din copii mi-a murit de leucemie. Desi am fost distrusi, a trebuit sa mergem mai departe si sa avem grija de ceilalti copii. Eu si sotul meu ne chinuim sa le asiguram macar doua mese pe zi celor sapte copii pe care ii avem in intretinere, pentru ca o fata s-a casatorit.
Singurul venit este alocatia a sase dintre ei. Pentru una din fete, care este muta, nu primim nici alocatie si nici pensie de handicapat, pentru ca nu am avut bani sa-i scoatem actele necesare.
Va scriu si va rog cu lacrimi in ochi sa ma ajutati. Nu avem curent electric si ne este foarte greu, nu am bani sa platesc datoria la Electrica de 5 milioane de lei. De aceea, copiii isi fac temele la lumanare si mi se rupe sufletul cand ii vad. Nu avem lemne de foc si de aceea sunt toti raciti tot timpul.
Aurelia Frasineanu, sat Valea Ciresului


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.