Nationala masculina de handbal a Romaniei va sustine azi, la Oradea, primul meci din "dubla" cu Luxemburgul. Partida, care va incepe la ora 17.00 (in direct la TV Sport), conteaza pentru grupa de calificare in play-off-ul Campionatului European. A do
Nationala masculina de handbal a Romaniei va sustine azi, la Oradea, primul meci din "dubla" cu Luxemburgul. Partida, care va incepe la ora 17.00 (in direct la TV Sport), conteaza pentru grupa de calificare in play-off-ul Campionatului European. A doua partida cu luxemburghezii va avea loc maine, tot la Oradea. in cazul in care vor obtine victorii in ambele partide, romanii vor evolua apoi in play-off, o premiera in ultimii zece ani.
Fostul selectioner al nationalei masculine de la mijlocul anilor '90, Otto Hell (foto), antreneaza de sase ani in Luxemburg. in varsta de 60 de ani el pregateste formatia HC Esch, cu care a reusit sa castige de 3 ori campionatul si de tot atatea ori Cupa Luxemburgului. in echipa evolueaza si doi romani, interul Claudiu Streja si portarul Catalin Mitrea.
Otto Hell e de parere ca "tricolorii" nu pot avea probleme cu luxemburghezii: "Sunt convins ca cele doua jocuri vor fi o simpla formalitate. Am vazut nationala Romaniei la TV Sport si pot sa spun ca este o echipa schimbata in bine, care poate sa spere la calificare", a opiniat tehnicianul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.