Locuiesc impreuna cu familia mea - care este compusa din 5 persoane, cu parintii si cu sora mea Cristea Silvia, care are o fetita in varsta de 3 anisori. Problema pentru care v-am scris e ca micuta Andreea Georgiana, fetita surorii mele, are multe pr
Locuiesc impreuna cu familia mea - care este compusa din 5 persoane, cu parintii si cu sora mea Cristea Silvia, care are o fetita in varsta de 3 anisori. Problema pentru care v-am scris e ca micuta Andreea Georgiana, fetita surorii mele, are multe probleme de sanatate: hipoplazie de mandibula, omfalocel gigant si multe altele. Din cauza gravelor probleme pe care le are, a fost internata la spitalul de copii Marie Curie, de la nastere pana in aprilie 2002.
Am apelat la aceasta scrisoare pentru ca ne dorim ca Andreea sa fie operata cat mai curand posibil de un medic care o poate ajuta. Micuta este viata parintilor ei. E un copil frumos si foarte inteligent si merita sa aiba o viata normala.
Parintii Andreei se descurca greu din punct de vedere financiar. Ei traiesc dintr-un salariu de insotitor si un salariu de muncitor necalificat pe santier. Locuim 10 persoane intr-o casa cu 2 camere si este foarte greu. De aceea, ne-ar ajuta mult daca am reusi sa gasim o locuinta cu chirie la stat, macar o camera cu dependinte unde sa ne mutam, deoarece eu am 3 copii mici si trebuie sa fiu tot timpul cu ochii in patru pentru a nu o lovi pe fetita.
inchei aceasta scrisoare cu rugamintea de a face ceva pentru aceasta fiinta nevinovata.
Nicoletta-Cleopatra Florea,
Bucuresti

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.