Numirea lui Mihai Stoichita in functia de antrenor principal al Otelului Galati a intrat in impas dupa ce conducatorii clubului au aflat dorintele tehncianului.
Stoichita le-a cerut sefilor clubului de la Dunare garantii ca vor investi in cel
Numirea lui Mihai Stoichita in functia de antrenor principal al Otelului Galati a intrat in impas dupa ce conducatorii clubului au aflat dorintele tehncianului.
Stoichita le-a cerut sefilor clubului de la Dunare garantii ca vor investi in cel mai scurt timp 500.000 - 600.000 $ pentru transferul a cinci jucatori si un milion $ in vara, pentru aducerea altor patru. in acest sens, Stoichita a avut, marti seara, un prim contact cu lotul Otelului, la Predeal, acolo unde s-a intalnit cu presedintele Viorel Anghelinei, caruia i-a inmanat o lista de jucatori pe care si i-ar dori transferati la Otelul. Fost antrenor al reprezentativei Armeniei, Stoichita ii vrea pe mijlocasul David Grigorian, de la Mika Ashtarak si pe atacantul Artavazd Karamian, de la Rapid, ambii jucatori de nationala. in plus, la Otelul ar putea veni in probe si cativa tineri fotbalisti argentinieni, care au jucat pentru echipa de juniori a clubului spaniol Mallorca.
in cursul zilei de ieri, presedintele Anghelinei urma sa prezinte aceasta lista conducerii combinatului, iar in cazul unui raspuns favorabil existau sanse ca Stoichita sa preia postul de antrenor in aceasta dimineata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.