Luni dimineata, fotbalistul Cornel Cornea, de la Gloria, se afla in drum spre Bistrita la volanul unei Honda Civic, desi nu avea permis de conducere.
Din cauza poleiului de pe carosabil, jucatorul a pierdut controlul volanului si a acrosat, i
Luni dimineata, fotbalistul Cornel Cornea, de la Gloria, se afla in drum spre Bistrita la volanul unei Honda Civic, desi nu avea permis de conducere.
Din cauza poleiului de pe carosabil, jucatorul a pierdut controlul volanului si a acrosat, intr-o depasire, un Volkswagen Charanne, in localitatea Jucu de Mijloc (jud. Cluj). in urma coliziunii, fundasul s-a ales cu o fractura de femur si trei coaste fisurate, fiind internat de urgenta la Spitalul Clinic din Cluj.
"Nu am condus eu, eram in dreapta", a declarat jucatorul de 23 de ani curtat de PAOK Salonic. Potrivit raportului Serviciului Politiei Rutiere Cluj-Napoca, autorul accidentului e Cornel Cornea (foto), acestuia luandu-i-se si probe biologice, urmand ca acestea sa fie comunicate de Centrul de medicina legala in zilele urmatoare. Fotbalistul Gloriei nu a semnat insa procesul-verbal de constatare, considerandu-se nevinovat. El urmeaza sa depuna o contestatie. Surse din anturajul lui Cornea sustin ca jucatorul a consumat bauturi alcoolice in seara de dinaintea accidentului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.