Fratii vitregi ai lui Nutu si Sile Camataru - Angela si Constantin Stoica - au cerut ieri sa fie judecati in libertate, magistratii Tribunalului Bucuresti urmand sa dispuna in zilele urmatoare asupra cererilor depuse in aces sens de catre aparatorii
Fratii vitregi ai lui Nutu si Sile Camataru - Angela si Constantin Stoica - au cerut ieri sa fie judecati in libertate, magistratii Tribunalului Bucuresti urmand sa dispuna in zilele urmatoare asupra cererilor depuse in aces sens de catre aparatorii celor doi. Avocatul Angelei Stoica, Mihai Costea, a solicitat inlocuirea arestarii preventive a clientei sale cu obligarea acesteia sa nu paraseasca localitatea, in conditiile in care, sustine aparatorul, temeiurile care au stat la luarea masurii nu mai subzista, iar inculpata are doi copii minori. La randul lui, aparatorul lui Costantin Stoica, Dan Petre, a cerut eliberarea provizorie pe cautiune a clientului sau, precizand ca acesta are heptatita C. Avocatul a solicitat instantei sa dispuna efectuarea unei expertize medico-legale a inculpatului, pentru a se decide daca acesta poate suporta regimul de detentie. Totodata, avocatii inculpatilor Iulian Bocu si Costel Urzica au cerut judecarea in libertate a clientilor lor. Intr-un alt dosar al "Camatarilor", care a avut termen la Tribunalul Bucuresti, Cristian Gheorghe a cerut ca partea vatamata, Marian Moraru, sa fie supus probei cu detectorul de minciuni. Conform rechizitoriului, Cristian Gheorghe a incercat prin violenta si amenintari sa ii determine pe Marian Moraru si pe Genica Manescu sa restituie o suma de bani. Avocatul lui Gheorghe a cerut si inlocuirea masurii arestarii preventive a clientului sau cu obligarea acestuia de a nu parasi localitatea sau tara, instanta ramanand in pronuntare. Cristian Gheorghe, Ion Lungu, Laurentiu Cosma si Violeta Adriana Molodetiu au fost trimisi in judecata pentru santaj, lipsire de libertate in mod ilegal, aderare la un grup infractional organizat. (P.N.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.