Sanctiunea pecuniara survine manevrei necorespunzatoare efectuate de catre Nicu Silea cu autobasculanta, in urma careia un tanar, in varsta de 27 de ani, a murit. La 19 august, pe fondul unui litigiu intre doua societati comerciale, Silex SA si Petro
Sanctiunea pecuniara survine manevrei necorespunzatoare efectuate de catre Nicu Silea cu autobasculanta, in urma careia un tanar, in varsta de 27 de ani, a murit. La 19 august, pe fondul unui litigiu intre doua societati comerciale, Silex SA si Petronyk SRL, Nicolae Silea a urcat la volanul unei autobasculante si a trecut cu ea peste un grup de agenti de paza ai societatii private Proteus din Galati, unul dintre angajati murind in urma impactului. In urma recursului inaintat Curtii de Apel din Constanta, Nicu Silea a fost achitat. Potrivit IJP Tulcea, victima fusese lovita in timpul altercatiei si apoi calcata fara intentie de Nicu Silea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.