"Luceafarul huilei" a fost adus din penitenciarul Craiova la Judecatoria sectorului 5, unde atacase decretul de revocare a gratierii semnat de Ion Iliescu. Slabit si bolnav, Cozma (foto) s-a plans instantei ca ii sunt incalcate drepturile umanitare.i
"Luceafarul huilei" a fost adus din penitenciarul Craiova la Judecatoria sectorului 5, unde atacase decretul de revocare a gratierii semnat de Ion Iliescu. Slabit si bolnav, Cozma (foto) s-a plans instantei ca ii sunt incalcate drepturile umanitare.in timp ce judecatorul si procurorul de sedinta au declinat competenta instantei, vrand sa trimita cauza la o judecatorie craioveana, Miron Cozma a cerut sa fie transferat la inchisoarea Rahova. "Sunt un tip sportiv si nu m-as plange, dar afectiunile pe care le am nu imi permit sa ma deplasez. Vreau sa adaug ca imi sunt incalcate drepturile umanitare", s-a plans Cozma judecatorului. El sufera de hipertensiune arteriala si cardiopatie ischemica, iar in ultima perioada starea sanatatii sale s-a degradat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.