""Este un film care descrie exact viata unui fotbalist. E o poveste despre sacrificii, spirit de echipa, examene medicale si intalnirea cu noul manager"", ne-a declarat Marcel Iures. Intrebat daca se pricepe la fotbal, actorul ne-a raspuns: ""Am dat
""Este un film care descrie exact viata unui fotbalist. E o poveste despre sacrificii, spirit de echipa, examene medicale si intalnirea cu noul manager"", ne-a declarat Marcel Iures. Intrebat daca se pricepe la fotbal, actorul ne-a raspuns: ""Am dat si eu un pic cu piciorul in minge. Dar am facut mai mult sport de sala, volei, handbal, pana m-am luat cu cartea"". Deoarece productia are un regim special, iar la mijloc sunt foarte multi bani, actorul nu ne-a dezvaluit prea multe amanunte, fiindca asa prevede contractul. S-a zvonit ca in film va juca insusi Zinedine Zidane, insa Marcel Iures ne-a spus ca el n-a auzit ca mijlocasul francez sa apara in distributia acestei productii. Tot ce stie Marcel Iures este ca el e singurul roman care va juca in productia amintita mai sus. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.