Din cele 370 de fabrici carora li s-a suspendat temporar activitatea, cele mai multe se ocupau cu procesarea carnii rosii si a laptelui - 240, respectiv, 146 de unitati. In prezent doar 68 din cele 1.455 de unitati ramase in industria alimentara in
Din cele 370 de fabrici carora li s-a suspendat temporar activitatea, cele mai multe se ocupau cu procesarea carnii rosii si a laptelui - 240, respectiv, 146 de unitati. In prezent doar 68 din cele 1.455 de unitati ramase in industria alimentara indeplinesc cerintele UE. Alte 98 vor putea sa se conformeze normelor UE pana in momentul aderarii, iar 108 unitati beneficiaza de o perioada de tranzitie. Conducerea institutiei se asteapta ca 1.235 de unitati din domeniu sa nu indeplineasca cerintele UE la momentul aderarii. (Florina Zainescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.