Tulburatoarea vedeta Playboy Gina Pistol a filmat recent pentru pelicula "Margot", in regia lui Ioan Carmazan. Scenariul lui George Dogaru prezinta viata unei prostituate interpretate de actrita Cristina Cioran, vedeta postului Acasa TV. in film joac
Tulburatoarea vedeta Playboy Gina Pistol a filmat recent pentru pelicula "Margot", in regia lui Ioan Carmazan. Scenariul lui George Dogaru prezinta viata unei prostituate interpretate de actrita Cristina Cioran, vedeta postului Acasa TV. in film joaca si Gina Pistol care apare la un moment dat in chilotei, tinand un buchet imens de trandafiri albi in brate si spunand: "Vedeti, fetelor, ce trandafiri frumosi am primit de la un admirator?!". Celelalte tinere care filmeaza alaturi de Gina Pistol si de Cristina Cioran sunt Delia Nartea, Ilinca Hanus, Gloria Gaitan si Ela Ionescu.
"imi doream sa intru in lumea showbiz-ului, dar nu credeam ca voi ajunge chiar sa joc intr-un film", ne-a declarat Gina Pistol. "E adevarat, nu sunt actrita, dar cred ca m-am descurcat! Sa fiu pe platoul de filmare a fost o experienta inedita si foarte frumoasa. Sunt foarte multumita de ceea ce mi se intampla!".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.