PREA SLABE. Israelianul Adi Barkan, fotograf de moda si proprietar al unei agentii de modeling, a initiat un proiect de lege care prevede ca tinerele care aspira sa lucreze in domeniu sa fie supuse unui control medical, pentru a descuraja anorexia, i
PREA SLABE. Israelianul Adi Barkan, fotograf de moda si proprietar al unei agentii de modeling, a initiat un proiect de lege care prevede ca tinerele care aspira sa lucreze in domeniu sa fie supuse unui control medical, pentru a descuraja anorexia, informeaza New York Post.
Adi Barkan are sustinerea lui Inbal Gavriely, membra a Camerei inferioare a Parlamentului israelian. Proiectul lor, care va fi supus votului Parlamentului, prevede ca, inainte de semnarea primului contract de modeling, fetele sa fie supuse unui control medical. ""Agentiile le cer modelelor sa slabeasca, fara sa le pese in ce mod o fac. Cei din domeniul nostru ambaleaza malnutritia atat de frumos, incat majoritatea femeilor isi doresc sa arate asa. Este timpul ca industria modei sa arate lumii ca frumusetea si moda de calitate nu sunt echivalente cu privarea de hrana"", a completat Barkan. Initiativa incearca sa descurajeze practicile nesanatoase din lumea modei si sa evite ca obsesia perfectiunii sa duca la instalarea unor tulburari alimentare, mai ales printre adolescente. (Mediafax) DECES. La 17 ianuarie a decedat fostul presedinte al retelei mondiale de fast-food-uri McDonalda€™s, anunta AFP. In varsta de 44 de ani, australianul Charlie Bell s-a stins din viata din cauza unui cancer. El si-a inceput cariera la 15 ani, fiind angajat part-time la unul din restaurantele McDonalda€™s de la periferia Sydneyului. In aprilie 2004, el a fost numit presedintele celor peste 30 de mii de restaurante din 119 tari. In noiembrie insa, el s-a retras din functie, din cauza bolii, si s-a intors in Australia, unde a si decedat. DESCOPERIRE. Arheologii au dezgropat recent un mozaic roman care dateaza din secolul I d.Hr. Pe acest mozaic sunt reprezentate scene din podgoriile lui Nero, anunta AFP. In aceasta imagine sunt cinci persoane. Cel mai bine s-a pastrat fragmentul in care se vede un barbos care rupe un strugure, iar pe brat tine un paner. Alta persoana canta la flaut, restul danseaza in timp ce striveste strugurii intr-un vas mare de lemn.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.