Lotul stiintei a ajuns ieri dimineata la Predeal, pentru un cantonament de o saptamana, cu tot cu vedeta Plesan. Dorit de Gica Hagi la Galatasaray, "Banderas" nu si-a pierdut complet sperantele ca va pleca la Istanbul. Actele sunt semnate de Dinel St
Lotul stiintei a ajuns ieri dimineata la Predeal, pentru un cantonament de o saptamana, cu tot cu vedeta Plesan. Dorit de Gica Hagi la Galatasaray, "Banderas" nu si-a pierdut complet sperantele ca va pleca la Istanbul. Actele sunt semnate de Dinel Staicu, insa turcii nu au virat inca prima transa din banii de transfer, circa 500.000 euro.
"Eu mai sper in realizarea transferului la Galatasaray, pentru ca pana la 31 ianuarie se poate intampla orice. Atunci se inchide perioada de transferuri in Turcia. Deocamdata, cei de la Galata nu au reusit sa gaseasca un loc pentru mine, dar nu disper. Daca nu ma voi transfera, nici o problema: voi ramane la Universitatea si vom castiga Cupa Romaniei, principalul obiectiv in acest sezon", a explicat Plesan.
Mijlocasul oltean a marturisit ca nu a mai vorbit cu Hagi in ultimul timp, pentru ca "dansul a
avut treaba foarte multa". "Plesigol" era suparat pentru ca un caine a incercat sa-l muste ieri in timpul antrenamentului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.