Dupa ce la sfarsitul saptamanii a reusit sa marcheze primul sau gol in campionatul Frantei, internationalul roman Claudiu Keseru a devenit, la numai 19 ani, unul dintre jucatorii importanti ai lui FC Nantes. Antrenorul canarilor, Serge Le Diziet, l-a
Dupa ce la sfarsitul saptamanii a reusit sa marcheze primul sau gol in campionatul Frantei, internationalul roman Claudiu Keseru a devenit, la numai 19 ani, unul dintre jucatorii importanti ai lui FC Nantes. Antrenorul canarilor, Serge Le Diziet, l-a caracterizat drept un atacant ce "are golul in sange", iar site-ul postului TV francez TF 1 l-a catalogat drept "perla galbena" a lui Nantes.
Numai ca echipa franceza nu e sigura pe serviciile noii sale vedete. Keseru a semnat in 2003 un contract stagiar valabil pana in 2006 si in momentul de fata nu are un contract ca fotbalist profesionist. "Este evident ca pustiul stie bine ce vrea. La sfarsitul lunii decembrie nu a reusit sa ajunga la un acord cu conducerea clubului, ceea ce ar trebui sa fie un avertisment pentru presedintele Jean-Luc Gripond, sa faca un efort pentru a-l mai pastra pe roman cel putin cativa ani. Altfel, in ritmul in care evolueaza lucrurile, cei care au ratat transferul sau in vara lui 2003 ar putea sa-si asigure serviciile jucatorului la finalul sezonului", noteaza site-ul postului TF 1.
In acelasi timp, cotidianul "Le Parisien" a anuntat ca Arsenal l-a supervizat de mai multe ori pe roman si ca impresarul acestuia incearca sa-i obtina un salariu cat mai bun, in negocierile viitoare pe care le va purta cu conducerea lui Nantes.

Dragomir il vede mai tare ca Mutu
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de parere ca jucatorul echipei FC Nantes, Claudiu Keseru, il va depasi pe Adrian Mutu.
"Keseru este o mare valoare a fotbalului romanesc. S-ar putea sa il depaseasca si pe Mutu pentru ca este foarte talentat. Nu stiu daca il va ajunge insa pe Hagi. Hagi ramane Hagi si e greu sa mai fie altul ca el. Il vad deja la nationala, chiar din actuala campanie de calificare la Campionatul Mondial", a declarat, ieri, seful LPF.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.