Povestea de dragoste dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston si despartirea civilizata pe care o invocau amandoi in momentul rupturii se pare ca au sanse sa se transforme rapid intr-un divort dur. Miza: 190 de milioane de dolari, suma la care e evaluata
Povestea de dragoste dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston si despartirea civilizata pe care o invocau amandoi in momentul rupturii se pare ca au sanse sa se transforme rapid intr-un divort dur. Miza: 190 de milioane de dolari, suma la care e evaluata averea celor doi. Fostul "cuplu de aur" al Hollywoodului se confrunta cu problemele impartirii uriasei averi, problemele fiind dublate de faptul ca Pitt si Aniston nu semnasera inainte de casatoria din 2000 nici un contract prenuptial. Printre bunuri se numara: o resedinta de 15.2 milioane $, un iaht de 5.7 milioane $, un ranch si o companie producatoare de filme, "Plan B". Conform unei surse, citata de "People", vedetele au apelat la sfaturile avocatilor pentru a vedea cum pot beneficia, fiecare in parte, de o suma cat mai consistenta din averea considerata acum comuna.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.