Presedintele Traian Basescu vrea sa arate ca se pricepe la toate. Dupa ce a fost prezent la SRI, la SIE, la Politie, dupa ce si-a dat cu parerea in legatura cu transferul unor fotbalisti de la o echipa la alta sau a participat la un meci de hochei, B
Presedintele Traian Basescu vrea sa arate ca se pricepe la toate. Dupa ce a fost prezent la SRI, la SIE, la Politie, dupa ce si-a dat cu parerea in legatura cu transferul unor fotbalisti de la o echipa la alta sau a participat la un meci de hochei, Basescu vrea sa devina profesor si nu oriunde, ci la Colegiul National de Aparare. Pentru ca tot a participat la festivitatea de deschidere a cursurilor Colegiului, presedintele Traian Basescu ar vrea sa predea un curs legat de importanta Marii Negre. "Daca in program va fi o tema legata de importanta Marii Negre, va asigur ca voi veni sa o predau", le-a transmis seful statului cursantilor seriei a XIV-a a Colegiului National de Aparare. Traian Basescu spera sa ii convinga si pe sefii serviciilor secrete sa predea si ei la Colegiu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.