La finele stagiului de pregatire efectuat de Galatasaray in Antalya, jurnalistii turci de la "Sabbah" au tras o singura concluzie: "cel mai bun din cantonament a fost Hagi!". "A facut aceleasi antrenamente ca si jucatorii sai. La meciurile din timpul
La finele stagiului de pregatire efectuat de Galatasaray in Antalya, jurnalistii turci de la "Sabbah" au tras o singura concluzie: "cel mai bun din cantonament a fost Hagi!". "A facut aceleasi antrenamente ca si jucatorii sai. La meciurile din timpul sedintelor de pregatire, si-a demonstrat clasa si a oprit jocul atunci cand a dorit sa explice ce greseli a facut", povesteste "Sabbah".
Jurnalul mai noteaza ca, dintre fotbalisti, cel mai bine s-au prezentat Stjepan Tomas si Rigobert Song, urmati de Necati Ates, Ayhan Akman, Hasan Sas, Volkan Arslan si Hakan Unsal. "in prezent, Galata este cea mai puternica echipa din punct de vedere fizic. Alearga mult si se lupta cu hotarare", se mai mentioneaza in cotidianul citat, care dezvaluie ca principala problema a echipei antrenate de Hagi este absenta unui lider care sa coordoneze jocul: "Volkan ar putea face acest lucru, dar el oboseste cand iese in atac, deoarece majoritatea timpului ajuta defensiva. O alta problema o reprezinta ineficienta in ceea ce priveste finalizarea fazelor ofensive".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.