TVR a declansat preselectia pieselor pentru cea de-a VIII-a editie a Festivalului Cantecelor de Dragoste. Pana la finele lunii ianuarie, la registratura TVR, sunt asteptati compozitorii care se pot inscrie cu o singura piesa de dragoste, lansata si d
TVR a declansat preselectia pieselor pentru cea de-a VIII-a editie a Festivalului Cantecelor de Dragoste. Pana la finele lunii ianuarie, la registratura TVR, sunt asteptati compozitorii care se pot inscrie cu o singura piesa de dragoste, lansata si difuzata in cursul anului trecut. In primele zile ale lunii februarie va avea loc, la TVR, preselectia, in urma careia vor fi alese 15 finaliste, dintre cele mai bune piese de dragoste ale anului 2004. Solistii ramasi in finala se vor intrece intr-un spectacol, ce va fi transmis, in direct, de TVR 2 si TVR International pe 19 februarie.
Trofeul, realizat de artistul plastic Alexandru Ghildus, va fi dublat, ca in fiecare an, de un premiu de o mie de euro. Celelalte premii puse in joc (cu valoarea de 500 euro, fiecare) sunt: Premiul pentru cel mai frumos text de dragoste, Premiul special al juriului, Premiul presei si Premiul de popularitate (stabilit prin televoting).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.