Doar o imensa surpriza ar putea face ca antrenorul formatiei FC National, Cosmin Olaroiu (foto), sa nu devina noul tehnician al lui Poli AEK Timisoara.
"Am fost de acord cu conditiile celor de Balkan si sper ca in cateva zile sa se puna totul
Doar o imensa surpriza ar putea face ca antrenorul formatiei FC National, Cosmin Olaroiu (foto), sa nu devina noul tehnician al lui Poli AEK Timisoara.
"Am fost de acord cu conditiile celor de Balkan si sper ca in cateva zile sa se puna totul la punct", a marturisit ieri "Oli". Acesta urmeaza sa rezilieze contractul cu "bancarii" pe cale amiabila, in caz contrar nemaiputandu-si recupera creditul de 800.000 de dolari acordat clubului. "Am vorbit cu Gino si a fost de acord cu rezilierea intelegerii", a conchis actualul tehnician al "bancarilor". Totusi, Gino Iorgulescu asteapta intai virarea milionului de dolari in cont pentru cei trei jucatori care il vor insoti pe Olaroiu la formatia de pe Bega - Flavius Moldovan, Coman si Caramarin. "Cand voi avea banii, ei vor putea pleca impreuna cu Olaroiu la Timisoara", a spus sec presedintele gruparii din Cotroceni.
Consilierul BkP, Marin Anton, a dat insa asigurari ca transferul este clar, iar firma va achita pretul fotbalistilor in cursul acestei saptamani. "E un transfer bancar important. Noi am fi dorit sa il incheiem astazi dupa-amiaza, dar mai sunt formalitati bancare de rezolvat. Oricum, pana cel tarziu vineri se rezolva totul".

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.