Gazonul excelent de la baza "Alpha Sport", aflata la cativa kilometri de Larnaca, a creat o stare generala de buna dispozitie in lotul Stelei.. Pus de Walter Zenga sa joace in aparare, alaturi de Paraschiv si Oprita, Neaga a exclamat: "Uitati-va la m
Gazonul excelent de la baza "Alpha Sport", aflata la cativa kilometri de Larnaca, a creat o stare generala de buna dispozitie in lotul Stelei.. Pus de Walter Zenga sa joace in aparare, alaturi de Paraschiv si Oprita, Neaga a exclamat: "Uitati-va la mine, ca voi fi un fel de Maldini in perioada lui de glorie!". Chiar daca nu au dorit sa comenteze pregatirea montana pe care o efectuau in anii trecuti sub comanda lui Victor Piturca, "ros-albas-trii" au admis ca in Cipru le place foarte mult. "E bine ca putem "sa simtim" mingea inca de acum, iar fotbalistii, daca au mingea, au totul. in schimb, presedintele Mihai Stoica crede ca ideea lui Zenga de a renunta la Forban este excelenta. "Sunt convins ca am facut bine venind aici, iar roadele acestei pregatiri se vor vedea in curand".
* La testul fizic la care fotbalistii au fost supusi ieri, noua achizitie Banel Nicolita, supranumit "Jardel", n-a stat pe ganduri si a iesit pe primul loc, alaturi de Dica si Bostina. Preparatorul fizic Marian Lupu a fost, pentru 30 de minute, sperietoarea jucatorilor. Acestia au fost impartiti in doua serii si pusi sa alerge in ruperi de ritm intre doua linii aflate la o distanta de 25 de metri una de alta. in prima serie, Radoi a cedat primul, dupa 7 minute si cinci secunde, fiind urmat de Petre Marin (7,28) si Dorinel Munteanu (7,50), in vreme ce Dica a rezistat cel mai mult (10,07).
* in timpul unei miute, Mirel Radoi, capitanul "ros-albastrilor", a primit un balon in plina figura de la Dorinel Munteanu, cazand ca secerat la pamant. Pentru cateva momente, cei aflati in preajma lui au incremenit, strigand dupa doctor, dar dupa un minut de ingrijiri, lui Mirel i-a revenit zambetul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.