Detinutul care a reusit sa fuga de sub nasul a doi politisti de la Sectia 7 este cautat in continuare de politistii bucuresteni si de cei din judetele limitrofe. Duminica, in jurul orei 17.00, serban Baraliu (21 ani, foto), recidivist, fusese prins d
Detinutul care a reusit sa fuga de sub nasul a doi politisti de la Sectia 7 este cautat in continuare de politistii bucuresteni si de cei din judetele limitrofe. Duminica, in jurul orei 17.00, serban Baraliu (21 ani, foto), recidivist, fusese prins dupa ce in urma cu un an talharise o femeie. insotit de un subofiter de la arestul Sectiei 8 si de un ofiter de la Sectia 7, el a fost dus la Tribunalul Bucuresti pentru a i se emite mandat de arestare preventiva. A cerut sa mearga la toaleta, dar a reusit sa fuga sarind geamul WC-ului, in timp ce politistii asteptau la usa. Ancheta declansata la nivelul Politiei Capitalei va stabili daca infractorul a fost lasat sa plece de catre politisti sau este vorba de neprofesionalism din partea oamenilor legii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.