Platile realizate on-line prin cardurile Visa in si din Romania au depasit 5,7 milioane dolari in anul 2004, posesorii de carduri, romani si straini, efectuand peste 41.000 de tranzactii de cumparare prin intermediul Internetului, conform datelor anu
Platile realizate on-line prin cardurile Visa in si din Romania au depasit 5,7 milioane dolari in anul 2004, posesorii de carduri, romani si straini, efectuand peste 41.000 de tranzactii de cumparare prin intermediul Internetului, conform datelor anuntate de Visa International. Cel mai spectaculos avans inregistrat in anul precedent s-a produs in luna decembrie, cand detinatorii de carduri Visa au preferat cumparaturile on-line mai mult decat in oricare alta luna a anului. Astfel, valoarea totala a vanzarilor din ultima luna a anului a totalizat 28% din suma cheltuita on-line in tot anul 2004. Datele Visa International arata ca, in anul 2004, cetatenii romani au cumparat bunuri si servicii prin magazinele virtuale din Romania si din strainatate in valoare de 4,6 milioane de dolari, suma medie corespunzatoare unei tranzactii fiind de 135 dolari.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.