Incepand de astazi, Raiffeisen Bank va scadea dobanzile la creditele acordate populatiei, in medie cu doua puncte procentuale, se arata intr-un comunicat primit la redactie. Astfel, la creditele pentru nevoi personale si la creditele de consum doband
Incepand de astazi, Raiffeisen Bank va scadea dobanzile la creditele acordate populatiei, in medie cu doua puncte procentuale, se arata intr-un comunicat primit la redactie. Astfel, la creditele pentru nevoi personale si la creditele de consum dobanda scade de la 28 la suta la 26 la suta pe an, iar pentru creditele ipotecare, de la 25 la suta la 23 la suta pe an. Rata dobanzii pentru cardul de credit MasterCard va fi mai mica cu patru puncte procentuale de la 32 la suta la 28 la suta pe an, iar pentru creditul overdraft va scadea de la 29 la suta la 28 la suta pe an. De asemenea, dobanda pentru depozitele persoanelor fizice in lei cu scadenta la o luna va fi de 12,5 la suta, iar pentru cele cu scadenta la 3 luni, de 12 la suta.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.