O-Zone s-a rupt, dar succesul repurtat pana in prezent de trupa poate fi exploatat inca multa vreme, astfel ca Dan Popi, patronul casei de discuri Media Services/Cat Music, incearca sa refaca trio-ul cu un nou cantaret dupa plecarea lui Dan Balan, li
O-Zone s-a rupt, dar succesul repurtat pana in prezent de trupa poate fi exploatat inca multa vreme, astfel ca Dan Popi, patronul casei de discuri Media Services/Cat Music, incearca sa refaca trio-ul cu un nou cantaret dupa plecarea lui Dan Balan, liderul trupei. Initial, Dan Popi s-a gandit la un concurs-show gen "Alege A.S.I.A.", dar nu la nivel national, ci mondial, pentru ca trupa a avut succes cu piesa "Dragostea din tei" in peste 20 de tari. Numai ca un astfel de proiect i-ar fi luat foarte mult timp, asa ca a revenit la cautarile in showbiz-ul autohton.
Conform unui material publicat in ultimul numar al revistei Story, aparut azi pe piata, principalul vizat pentru refacerea O-Zone e Claudiu Mirica (foto), solistul de la Stigma. Atuurile sale: e profesionist, are look occidental si experienta concertistica, plus ca e "liber de contract", caci nici Stigma, nici casa de discuri A&A Records nu au vreun contract semnat cu el. Asta in ciuda faptului ca a inregistrat doua albume cu trupa in cauza.
Pe lista managerului O-Zone se mai afla un tanar de la Chisinau, prieten cu cei doi ramasi in O-Zone, Arsenie si Radu, si un francez. Alegerea urmeaza sa fie facuta in doar cateva zile.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.