Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, are printre prioritatile sale modificarea legilor fondului funciar si reformarea din temelii a Agentiei Nationale pentru Consultanta Agricola. Ministrul a spus ca vrea modificarea, in sensul retrocedarii integ
Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, are printre prioritatile sale modificarea legilor fondului funciar si reformarea din temelii a Agentiei Nationale pentru Consultanta Agricola. Ministrul a spus ca vrea modificarea, in sensul retrocedarii integrale a proprietatilor catre toate categoriile de proprietari. "Vom modifica legile fondului funciar respectand vechii proprietari".


Seniorii PD incep sa se supere pe spiritul aventurier al mai tinerilor democrati. Cosmin Gusa, care s-a dus la Predeal din proprie initiativa impreuna cu alti colegi tineri pentru a discuta despre schimbarea lui Adrian Nastase, nu a fost deloc pe placul seniorilor. Drept dovada, tinerii democrati "s-au trezit" cu vizita lui Radu Berceanu care i-a atentionat ca "totul se decide la centru, in cadrul BPN".

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.