Surprize, surprize: Lili Sandu vrea sa joace intr-o telenovela! Viitoarea sotie a lui Bogdan Stelea a dat dovada ca vrea sa-si exploateze nu doar talentul muzical, ci si pe cel actoricesc, asa ca saptamana trecuta s-a infiintat la studiourile MediaPr
Surprize, surprize: Lili Sandu vrea sa joace intr-o telenovela! Viitoarea sotie a lui Bogdan Stelea a dat dovada ca vrea sa-si exploateze nu doar talentul muzical, ci si pe cel actoricesc, asa ca saptamana trecuta s-a infiintat la studiourile MediaPro pentru un casting organizat de echipa de la "Numai iubirea". in afara sexoasei cantarete, printre aspirantii la roluri in productia de succes de la postul Acasa s-au mai numarat Dl. Problema, Cornel, Bogdan si Doru de la formatia Bliss, Vali Craciunescu, Fizz, Florin de la Class, doi manelisti - Liviu Guta si Jean de la Craiova.
Aceasta a fost prima dintr-o serie de probe organizate pentru completarea distributiei telenovelei, asa ca este de asteptat ca si alte VIP-uri sa-si incerce norocul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.