Marturisesc ca m-am bucurat cand am auzit ca presedintele Traian Basescu si-a anuntat participarea la finala de hochei Steaua-Miercurea Ciuc. Uite, domnule, ce inseamna un presedinte implicat, mi-am zis, gandindu-ma ca, dincolo de beneficiile apariti
Marturisesc ca m-am bucurat cand am auzit ca presedintele Traian Basescu si-a anuntat participarea la finala de hochei Steaua-Miercurea Ciuc. Uite, domnule, ce inseamna un presedinte implicat, mi-am zis, gandindu-ma ca, dincolo de beneficiile aparitiei publice, Traian Basescu da un semnal ca il intereseaza ce se intampla si in cealalta lume a sportului, cea extrafotbal! Implicandu-se, presedintele va trebui sa-l determine pe primul ministru sa umple salile de sport mostenite de la fostul premier Adrian Nastase, dandu-le copiilor Romaniei sansa de a fi capabili in urmatorii ani sa devina campioni. Ca parinte al unui baiat care face rugby intr-un liceu de profil, pot spune ca daca se va continua cu practica nefericita de a plati pasiunea copiilor nostri (cantonamente, echipament, supliment alimentar, sala de forta, analize medicale complexe), Traian Basescu si urmatorii presedinti ai Romaniei nu vor mai avea ce sa premieze, iar noi nu vom mai putea trai emotia provocata de intonarea imnului national la marile competitii ale lumii. stiti, domnule Basescu, ca juniorii nostri (de la hochei, rugby, baschet, volei, chiar si fotbal) nu pot onora deplasari in tara sau in strainatate din cauza ca parintii lor nu au bani sa completeze eventuala subventie acordata de Ministerul Educatiei? Nu-i mai lasati pe acesti pusti sa creada ca un Hagi sau un Ilie Nastase se puteau "naste" doar in epoca Ceausescu! Mi-as dori ca lor sa le inmanati un trofeu valoros peste cinci ani. Cu sau fara un pariu facut.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.