Sprancenele prea groase, dar si cele prea subtiri schimba fizionomia fetei.
De aceea este bine ca atunci cand intentionati sa le remodelati sa apelati la un specialist. Intre doua vizite la salonul de cosmetica, puteti retusa chiar si singure
Sprancenele prea groase, dar si cele prea subtiri schimba fizionomia fetei.
De aceea este bine ca atunci cand intentionati sa le remodelati sa apelati la un specialist. Intre doua vizite la salonul de cosmetica, puteti retusa chiar si singure firele inestetice care apar intre sprancene sau pe arcada. In acest caz, trebuie sa aveti insa mare grija la distanta pe care o lasati intre sprancene. Aceasta nu trebuie sa fie nici prea mare, dar nici prea mica. Si ca sa fie si mai simplu de inteles, va sfatuim sa fixati un creion la baza nasului drept limita pana spre frunte si sa pensati sprancenele pana in dreptul lui. Specialistii recomanda o distanta de aproximativ doua degete unite intre sprancene.
De asemenea, pentru a stabili limita exterioara a sprancenei, aceasta poate fi desenata tot cu ajutorul unui creion. Se porneste de la baza nasului pana la coltul exterior al ochiului. Spranceana trebuie sa se termine in punctul in care creionul o intersecteaza.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.