Comitetul Director al Clubului FC Arges s-a intrunit joi seara intr-o sedinta extraordinara pentru a discuta oportunitatea transferului portarului Danut Coman la Rapid. sefii "alb-violetilor" au decis ca goalkeeper-ul poate pleca in Giulesti in schim

Comitetul Director al Clubului FC Arges s-a intrunit joi seara intr-o sedinta extraordinara pentru a discuta oportunitatea transferului portarului Danut Coman la Rapid. sefii "alb-violetilor" au decis ca goalkeeper-ul poate pleca in Giulesti in schimbul sumei de 250.000 euro, plus 30% dintr-un eventual transfer in strainatate. Presedintele Viorel Ilinca s-a intalnit ieri cu omologul sau giulestean Dinu Gheorghe, pentru semnarea actelor. Fotbalistul, care ieri dimineata s-a pregatit tot in Trivale, e asteptat azi in cantonamentul "visiniilor" de la Poiana Brasov.
in conditiile in care a fost achizitionat Coman, e foarte probabil ca portarul Dolha sa plece, rusii de la Alania Vladikavkaz fiind in continuare interesati de serviciile sale. "Ema" a fost la un pas sa ajunga chiar la FC Arges, parte a tranzactiei care l-a inclus pe Coman. in prima faza, pitestenii cerusera pe Dani 200.000 $ plus Dolha!

Fenomen medical

Din cauza accidentarilor, Dani Coman a lipsit aproape doi ani de pe gazon. "Am incheiat de catva timp contractul cu accidentarile", glumeste Dani.

* fisura pe rinichi;

* disjunctie la umar;

* fractura la degetele mainii drepte;

* dubla fractura la sold.

"De la o echipa din Bucuresti e mai usor sa ajung la nationala

Libertatea: Dani, cat de mult iti doreai sa joci la Rapid?
Danut Coman: Raspund tot cu o intrebare: cine nu vrea sa joace la o echipa care se bate la titlu?
Cum e sa te desparti de FC Arges?
Raman cu sufletul alaturi de echipa si de oras. Am fost iubit si apreciat mereu aici. Sper sa fie la fel in continuare, indiferent de echipa la care o sa evoluez.
Ce se face Pitestiul fara tine?
Eu zic ca postul de portar este acoperit la FC Arges. Atat timp cat este Fane Preda si atat timp cat antrenor cu portarii este "nea" Sile Stan, nu sunt probleme.
Acum poti ajunge si la nationala?
Corect, din Bucuresti altfel te vede lumea.
Ai vorbit cu Neaga?
Da, si mi-a spus ca ma asteapta in etapa a doua la derby-ul Steaua - Rapid, sa-mi arate el mie! Sa o creada el! Eu sunt pregatit de lupta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.