Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, numirea in posturi a ultimilor sapte prefecti, ramanand neocupat doar fotoliul Prefecturii Bucuresti. Astfel, la Botosani noul sef al administratiei locale este Ion Diaconu, la Braila - Nicolae Mitroi, la Caras
Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, numirea in posturi a ultimilor sapte prefecti, ramanand neocupat doar fotoliul Prefecturii Bucuresti. Astfel, la Botosani noul sef al administratiei locale este Ion Diaconu, la Braila - Nicolae Mitroi, la Caras-Severin - Gavril Soran, la Calarasi - Jenel Serban.
La Mehedinti, functia de prefect va fi ocupata de Lazar Madaras, la Valcea de Anuta Handolescu, iar la Vrancea de Ion Oprea.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a precizat ca subprefectii vor fi numiti in perioada urmatoare, in cazul acestora, ca si in cel al secretarilor de stat, nefiind luata inca o decizie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.