Avea doar 19 ani si isi dorea sa se ia la bataie cu viata, sa cante si sa incante cu muzica lui. O boala necrutatoare insa nu i-a dat nici o sansa, desi Andrei s-a luptat cu ea pana in ultima sa clipa. Andrei Tanase, a fost un tanar violonist bolnav
Avea doar 19 ani si isi dorea sa se ia la bataie cu viata, sa cante si sa incante cu muzica lui. O boala necrutatoare insa nu i-a dat nici o sansa, desi Andrei s-a luptat cu ea pana in ultima sa clipa. Andrei Tanase, a fost un tanar violonist bolnav de leucemie, pentru care prietenii, colegii sau pur si simplu oameni cu suflet bun au incercat sa faca ceva. La inceputul lunii decembrie 2004, sora lui ne spunea ca Andrei simte ca este iubit si ca starea lui psihica este buna, pentru ca e sustinut in lupta sa. Zilele lui s-au terminat brusc. De-acum muzica lui ii va incanta doar pe ingeri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.