Coman, liber sa vina in Giulesti In sedinta de joi seara a CA, FC Arges a decis sa-i dea drumul portarului Danut Coman la Rapid Bucuresti, mandatandu-l pe presedintele Viorel Ilinca sa trateze cu oficialii giulesteni. Suma de transfer pe care Rapidu
Coman, liber sa vina in Giulesti
In sedinta de joi seara a CA, FC Arges a decis sa-i dea drumul portarului Danut Coman la Rapid Bucuresti, mandatandu-l pe presedintele Viorel Ilinca sa trateze cu oficialii giulesteni. Suma de transfer pe care Rapidul a inaintat-o este de 200.000 de dolari si 30% dintr-un eventual transfer in strainatate, dar pitestenii vor sa obtina 250.000 de dolari si un procent de 50%. In schimb, Coman este multumit cu partea financiara care i s-a propus. ""Am avut discutii si cu Steaua, dar nu s-a insistat"", a dezvaluit Coman. (Andrei Nicolescu, Pitesti)

Gloria Bistrita - Moldovan, in conducere
Fratele atacantului Viorel Moldovan, Adrian, si Vasile Bar, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura locale, au fost cooptati ieri in conducerea Gloriei Bistrita. De asemenea, vicepresedintele Heinrich Schorsch a declarat, in cadrul Adunarii Generale de ieri, ca va parasi clubul daca presa mai scrie ca el face parte dintr-o tabara care se opune celei conduse de presedintele Jean Padureanu.
Apulum - Stranieri la Alba-Iulia
Apulum Alba-Iulia intentioneaza sa-si completeze lotul pentru retur cu cativa jucatori straini, avand acum in probe cinci sarbi, un egiptean si un italo-canadian. Tot la capitolul sosiri, clubul ardelean se mai pregateste sa ii inregimenteze pe Lucian Itu (Inter Blaj) si pe Daniel Lupascu (FC Bihor). Primul va fi transferat in schimbul a 10.000 de dolari, iar cel de-al doilea va putea fi folosit gratis pana in vara la formatia antrenata de Alexandru Pelici. (Lucian Dobrater)
Otelul Galati - Anghelinei, numit presedinte
Fostul arbitru FIFA Viorel Anghelinei a fost instalat ieri in functia de presedinte al Otelului Galati. Membrii fondatori ai clubului au validat transformarea gruparii din organizatie nonprofit in societate pe actiuni, aflata in proprietatea combinatului Ispat Sidex. Nicolae Boghici a demisionat din functia de presedinte. Anghelinei a spus ca decizia prioritara pentru echipa este numirea unui antrenor principal: ""Vom discuta si cu Basarab Panduru, fiind posibile negocieri si cu Mihai Stoichita sau cu Nicolae Burcea"".
Segunda Division - Raducanu, dorit la Cordoba
""Lanterna rosie"" a diviziei secunde spaniole, Cordoba doreste sa-l achizitioneze pe atacantul gruparii Espanol Barcelona, Claudiu Raducanu. La inceputul lunii ianuarie, conducerea lui Espanol a anuntat ca Raducanu, imprumutat pana in iunie la Arminia Bielefeld, nu va reveni in acest sezon la formatia spaniola.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.