Regizorul Steven Spielberg si actorul Liam Neeson vor colabora din nou, la 12 ani dupa "Lista lui Schindler", pentru a realiza un film care va evoca viata presedintelui american Abraham Lincoln, transmite Mediafax citand presa specializata de la Holy
Regizorul Steven Spielberg si actorul Liam Neeson vor colabora din nou, la 12 ani dupa "Lista lui Schindler", pentru a realiza un film care va evoca viata presedintelui american Abraham Lincoln, transmite Mediafax citand presa specializata de la Holywood. Filmarile vor incepe in ianuarie 2006, Spielberg hotarand sa amane "Vengeance", un proiect despre atentatul de la Jocurile Olimpice de la Munchen din 1972, precizeaza revista Variety. Regizorul lucreaza in prezent la o noua versiune a "The War Of The Worlds", un film cu Tom Cruise, care ar trebui sa fie gata in martie. Proiectul filmului despre cel de-al 16-lea presedinte al Statelor Unite ar trebui sa se concentreze asupra anilor petrecuti de Lincoln la Casa Alba (1861-1865). (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.