Directorul general al SRR, Dragos Seuleanu, a declarat ieri ca "multe din lucrurile spuse in cadrul conferintei de presa sunt minciuni". El a explicat ca patru dintre jurnalistii protestatari urmaresc de fapt obtinerea unor functii mai inalte in cond
Directorul general al SRR, Dragos Seuleanu, a declarat ieri ca "multe din lucrurile spuse in cadrul conferintei de presa sunt minciuni". El a explicat ca patru dintre jurnalistii protestatari urmaresc de fapt obtinerea unor functii mai inalte in conducerea radioului. "Razvan Dumitrescu vrea sa devina presedintele radioului", a spus Seuleanu, descriindu-i pe unii dintre cei care au participat la conferinta drept "oameni care vor posturi in conducere". Seuleanu a sustinut ca "la Radio Romania nu este cenzura, pot fi defectiuni profesionale. (...) Razvan Dumitrescu este membru in Consiliul de Administratie, acuzele pe care le aduce radioului si le aduce si dansului". La nivel de management, presedintele Dragos Seuleanu a spus ca rezultatele SRR pentru anul 2004 sunt foarte bune, mai ales din punctul de vedere al cresterii audientei radioului public, care fusese intr-o scadere constanta in ultimii cinci ani. Seuleanu a anuntat ca SRR va raspunde public acuzatiilor aduse intr-o conferinta de presa ce se va desfasura saptamana viitoare. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.