Selectionerul Victor Piturca s-a declarat ieri decis sa-l cheme pe Adrian Mutu la echipa nationala abia dupa ce acesta va incepe sa joace pentru noul sau club. "Pentru mine nu este o noutate, stiam de zece zile ca va semna cu Juventus. Asta nu schimb
Selectionerul Victor Piturca s-a declarat ieri decis sa-l cheme pe Adrian Mutu la echipa nationala abia dupa ce acesta va incepe sa joace pentru noul sau club. "Pentru mine nu este o noutate, stiam de zece zile ca va semna cu Juventus. Asta nu schimba cu nimic datele problemei, la echipa nationala va fi convocat atunci cand va juca". a punctat Piturca. La randul sau, Dumitrru Dragomir, seful LPF, s-a declarat incantat de noua destinatie a lui Mutu. "Ma bucur mult pentru el. Este un jucator de talie mondiala si sunt convins ca va reveni in forta. Pariez ca va fi revelatia campionatului italian", a pronosticat Mitica. Colegul lui Mutu de la Nationala, Bogdan Stelea, a apreciat si el mutarea lui Mutu. "Tentatiile vor fi la fel de mari in Italia, ca si in Anglia. Conteaza cum este el si cat de tare va fi pentru a nu mai gresi o data. Ar fi culmea sa spunem ca nu este bine cand un fotbalist se transfera la Juventus. Mutu trebuie sa se linisteasca si sa revina la forma sa. E mai bine decat la Chelsea", a declarat Stelica. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.