Desi a semnat un contract pe cinci ani cu Juventus, drumul lui Mutu nu este inca liber si clar. In primul rand, Chelsea nu pare dispusa sa renunte la o suma compensatorie, pe care o considera obligatorie, chiar daca i-a reziliat romanului contractul
Desi a semnat un contract pe cinci ani cu Juventus, drumul lui Mutu nu este inca liber si clar. In primul rand, Chelsea nu pare dispusa sa renunte la o suma compensatorie, pe care o considera obligatorie, chiar daca i-a reziliat romanului contractul in luna noiembrie a anului trecut. Conform unor site-uri britanice, un inalt oficial al gruparii de pe "Stanford Bridge" a declarat ca "nu ne-am schimbat pozitia cu nici un centimetru, nu ne putem lua la revedere de la 13 milioane de lire sterline fara sa facem nimic, asa ca jucatorul sau noul sau club vor trebui sa plateasca o compensatie". In consecinta, Chelsea detine inca la club certificatul international de transfer al fotbalistului. Inca de anul trecut, Mutu a solicitat Federatiei Engleze de Fotbal lamurirea situatiei sale, iar in urmatoarele zile o comisie a FA se va reuni pentru a decide daca Chelsea merita vreo compensatie sau daca jucatorul concediat poate pleca liber. In cazul in care una dintre parti nu este multumita de verdict, cazul poate ajunge la FIFA. Putin probabil, pentru ca un club de talia lui Juventus, care il are in conducere pe abilul Luciano Moggi, nu aducea un jucator cu astfel de probleme. De altfel, presa italiana a notat ieri ca "Batrana Doamna" ar fi dispusa sa plateasca o despagubire, nu in bani, ci cedandu-l pe croatul Igor Tudor la Chelsea, miscare menita sa elibereze si un loc de extracomunitar in lotul lui Capello. Tot ziarele din Italia anunta ca Juve l-ar fi luat pe Mutu doar pentru a-l folosi ca "moneda de schimb", principala tinta a tehnicianului de la echipa torineza fiind Antonio Casano, de la AS Roma, unde ar putea ajunge jucatorul roman. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.