Urmand sa evolueze cu numarul 9, ex-dinamovistul Claudiu Dragan a declarat ca transferul la Craiova a fost un pas inainte. ""Sper sa joc in finala Cupei Romaniei. Nu plec de la Universitatea decat in cazul unui transfer in strainatate"",

Urmand sa evolueze cu numarul 9, ex-dinamovistul Claudiu Dragan a declarat ca transferul la Craiova a fost un pas inainte. ""Sper sa joc in finala Cupei Romaniei. Nu plec de la Universitatea decat in cazul unui transfer in strainatate"", a spus Dragan. Si Bordeanu s-a aratat optimist: ""Universitatea va termina intre primele sase echipe si va evolua in finala Cupei Romaniei"". Intrebat de situatia lui Njock, Dinel Staicu a a zis: ""I-am tolerat prea multe, el era focarul de infectie de la echipa. L-am acoperit si cand a zis ca s-a taiat in geam din greseala, cand a dat cu pumnul in geam intentionat certandu-se cu alti jucatori"". (Mario Morcov)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.