In calitate de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, Mocanu a cumparat pentru institutia pe care o conduce, din bani publici, o limuzina AUDI 6, cu valoarea de catalog de 40.000 de euro. ""Electoratul ne judeca pentru faptul ca la nivelul Co


In calitate de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, Mocanu a cumparat pentru institutia pe care o conduce, din bani publici, o limuzina AUDI 6, cu valoarea de catalog de 40.000 de euro. ""Electoratul ne judeca pentru faptul ca la nivelul Consiliului Judetean Buzau nu s-a produs nici o schimbare vizibila, n-au iesit la suprafata ilegalitatile vechii conduceri, in schimb presedintele si-a luat masina scumpa. Faptul este consumat, dar se va plati pentru aceasta"", a declarat dupa sedinta deputatul Cezar Preda, liderul PD Buzau.
La randul sau, Ion Cristea, secretar regional al PD, a precizat ca este o grava lovitura de imagine data PD. ""Greseala nu este scuzabila, opinia publica astepta altceva de la Partidul Democrat, Biroul Permanent Judetean a luat hotararea ca ultimul cuvant sa-i aiba forul superior"", a spus Ion Cristea. ""Victor Mocanu si-a recunoscut greseala si va prezenta miercuri o nota informativa in fata Biroului National Permanent, care va decide daca ii va retrage sau nu sprijinul politic"", a mai spus Cezar Preda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.