Tribunalul Bucuresti a avut ieri un oaspete de seama. Spre surprinderea tuturor, Ion Tiriac si-a insotit in sala de judecata fiul, Ion Alexandru Tiriac, la cel de-al doilea termen al procesului in care baiatul fostului tenisman e acuzat de detinere d
Tribunalul Bucuresti a avut ieri un oaspete de seama. Spre surprinderea tuturor, Ion Tiriac si-a insotit in sala de judecata fiul, Ion Alexandru Tiriac, la cel de-al doilea termen al procesului in care baiatul fostului tenisman e acuzat de detinere de droguri in vederea consumului propriu si tolerarea consumului intr-un spatiu accesibil publicului in dosarul "Cocaina". Pe tot parcursul audierilor, baiatul omului de afaceri si-a sustinut nevinovatia: "Sunt total nevinovat". Forfota a inceput in jurul orei 10.30, cand in fata tribunalului au parcat patru masini de culoare inchisa dintre care doua jeep-uri. Cei doi membri ai familiei Tiriac au venit la judecata in masini diferite: tatal intr-un jeep, iar Alexandru (si iubita lui Ileana Lazariuc) cu un Mercedes sport, ambele cu geamuri fumurii. Anuntat de unul din consilieri, Ion Tiriac a iesit din "tanc" si, dupa ce si-a aranjat sacoul, a plecat spre fiul sau care l-a intampinat vizibil emotionat. Sesizand momentul, tatal si-a imbarbatat copilul pe un ton impunator, dar cald: "Hai, Alexandru!". Au trecut relativ repede prin zidul de ziaristi si cameramani si au intrat in sala de judecata ocupand prima banca din spatele boxei acuzatilor.
La cateva minute a intrat si Ileana Lazariuc, care a stat mai intai langa usa ca mai apoi sa se mute pe aceeasi linie cu cei doi barbati. Cu voce emotionata, juniorul i-a cerut iubitei sa vina in spatele lui. Fotomodelul s-a conformat, iar unul din bodyguarzi i-a oferit imediat locul. Dandu-si seama ca si-a uitat actele de identitate acasa, Alexandru s-a scuzat in fata tatalui: "Nu am stiut ca imi trebuie, nu mi-a spus nimeni". Problema s-a rezolvat in cateva minute, unul din insotitori aducandu-i pasaportul.
insotit de unul din avocati, Alexandru Tiriac a ajuns, in sfarsit, "la bara". Mai bine de o ora, Alexandru a inceput sa raspunda intrebarilor. "Ma declar absolut nevinovat de detinere si consum de droguri. Nu am tolerat consumul si va pot spune exact ce s-a intamplat. Banuiesc ca cei care m-au acuzat au vrut sa beneficieze de o reducere de pedeapsa, nu stiu de ce declaratiile aces-tora s-au schimbat in timp". Dupa ce a demolat toate invinuirile aduse cu privire la vacanta de doua zile (4-6 august 2000) petrecuta la Hotel Prezident din Mangalia alaturi de Raluca Sandu, iubita lui in acea perioada, Tiriac junior a mai precizat ca nu a prizat cocaina in primavara lui 2002 in casa din Aviatorilor si nici nu a dat petreceri acolo, pentru ca la acea data nu o avea.
La iesirea din sala de judecata Ion Tiriac l-a protejat pe fiul sau de intrebarile incomode ale ziaristilor, dand el o declaratie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.